Skapa den ultimata gästtoaletten till din restaurang eller kafé

Många restaurangägare tänker mycket på maten och inredningen i matsalen, men kan glömma en riktigt viktig detalj som gästerna däremot tänker på: toaletten. En fin och personlig gästtoalett med något lite extra är sådant som dina matbesökare kommer ihåg, berättar om för sina vänner och ibland rent av lägger ut bilder av på sociala medier. Skapa den ultimata gästtoaletten till din restaurang eller kafé och få nöjda besökare.

Satsa på snygg blandare och stort tvättfat

Alla använder den. Ett mycket viktigt litet rum. Det finns personer som faktiskt inte äter mat på en restaurang eller sätter sig på ett kafé som inte har toalett. Även om du främst säljer hämtmat är det bra att kunna erbjuda toalett. Många matställen bryr sig om toaletten på så vis att de städar den, har målat den vit och så står det en pumptvål på handfatet. Majoriteten har spegel. Det kan också sitta en bild på väggen samt stå ett otänt ljus i en hylla. En riktig klassiker. Så länge den är ren så glöms toaletten bort. Är den inte ren, så kommer gästerna däremot ihåg den. Som ägare vill du ju att dina gäster ska komma ihåg din restaurang eller ditt kafé så mycket som möjligt. Därför bör du också satsa på att göra något riktigt schysst av toaletten – låt folk komma tillbaka till bordet och omnämna rummet. En lite högre och välvd blandare är bland det smartaste som du kan ha på din gästtoalett, den ser både modern och klassisk ut på en och samma gång. Satsa på ett riktigt snyggt handfat och blandare från Rörfokus så har hela rummet fått en snyggare stil. Glöm inte heller att sätta upp en passande spegel.

Möbler och lampor

Du vill naturligtvis att maten är en unik upplevelse, men låt också toaletten vara oförglömbar. Förutom en snyggare blandare och ett vackert tvättställ, kan en möbel och en intressant lampa inne på toaletten göra stor skillnad. Gärna en fåtölj i sammet, som gör att hela toaletten ser lite finare ut. Våga ta ut svängarna. Om du har en större toalett med bås kommer det vara en stor hjälp att det också finns en fåtölj, särskilt för föräldrar som går in med sina barn. Ibland kan också en mamma vilja få amma sitt barn ifred. Sätt också upp en snygg lampa i taket, så får hela rummet personlighet. Låt folk säga att du har Stockholms bästa restaurang av flera anledningar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

splash