Hämtmat till lunch

Stockholm har turen att ha många bra lunchrestauranger med take-away menyer. Vad du än är sugen på, om det nu är sushi, pizza eller kanske indiskt finns det många fräscha restauranger att välja mellan. Hamburgare är en klassiker när det kommer till hämtmat, inte minst för att det är så lätt att äta lite snabbt eftersom inga tallrikar eller bestick behövs. Några snabba tips på olika hamburgerställen som är värda att prova är Phil’s Burger, Gnarly Burger, Bun Meat Bun, CGs Streetfood och Burgers & Beer. Extra tips: många erbjuder även lite nyttigare hamburgare som är värda att prova på.

Välj en hälsosam take-away

Till lunchen vill många äta lite lättare än vad man kanske gör till middagen och det kanske låter lite konstigt att hämtmat faktiskt kan vara nyttigt. Sanningen är dock att det finns bra och dålig snabbmat. Väljer du sushi till exempel, då har du gjort ett hälsosamt val och som tur är finns det många bra sushirestauranger att välja mellan i Stockholm. Sushi är perfekt take-away mat och är lätt att äta på jobbet utan behov av bestick och tallrikar. Tre tips på bra sushirestauranger med utmärkta take-away menyer: Akki Sushi, Ki-Mama Sushi och Roppongi. Missa inte heller dessa hälsosamma ställen i Stockholm som erbjuder kallpressad juice, smoothies, raw food och goda sallader: Pepstop, The Green Queen by Mälarpaviljongen och Koloni Bibliotekstan.

Eller välj pizza

Oavsett om du jobbar med kunnig personal från ett Rekryteringsföretag Stockholm eller om du jobbar med några andra duktiga personer finns det en sak som är säker: pizza är alltid en populär rätt. Pizza är dessutom enkelt att bjuda många på. I Stockholm finns det många bra pizzerior och här nämner vi tre stycken som är riktigt bra på just hämtpizza. Due Fratelli, Birkastans Pizzeria och Ciao Ciao Due. Räkna inte med att det finns några sunkiga pizzor här, utan detta är verkligen pizza när det är som bäst. Att äta hämtmat till lunch känns väldigt lyxigt och just lunchen är ett ypperligt tillfälle att prova på Stockholms alla restauranger på. Köp till dig själv eller bjud hela kontoret på en riktigt god lunch.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

splash