Bästa ställena för en grym AW

Vilken sekund som helst kommer klockan att slå 17.00 och arbetsdagen är slut. Är det fredag (eller kanske lill-lördag) är det lätt hänt att man planerar in en AW tillsammans med arbetskollegorna. Kanske är det ett glas vin eller en öl som lockar dig mest eller är det möjligheten att få gå ut och äta gott och slippa hantera disken hemma efteråt?

I många fall är en AW något som är ganska oplanerat. Man sitter och pratar på lunchen och bestämmer sig för att gå ut och ta ett glas eller en matbit när arbetsdagen är slut. En AW kan dock vara något som också är välplanerat långt i förväg. Det kan t.ex. vara så att företaget har fått ett riktigt bra företagslån från https://www.capcito.com/sv och nu äntligen har möjlighet att utveckla sin verksamhet. Det är så klart något som man vill fira, men vart ska man gå? Att gå till samma ställe hela tiden kan kännas trist och därför har vi samlat några av Stockholms absolut bästa platser för en riktigt bra AW.

AW i Stockholm – hit ska ni gå!

Folkbaren

På Hornsgatan kan du hitta många riktigt mysiga platser för en AW, men vill du ha det där speciella är det Folkbaren som du ska gå till. För det första kan ni få cava för bara 59 kronor glaset och för det andra så finns det mängder med god mat att njuta av. Gillar du traditionellt har du köttbullar och vill du lite unikare alternativ hittar du råbiff och ostron. Trots att baren är fin så är den fortfarande väldigt hemtrevlig och avslappnad. Perfekt!

Ugglan Boule och Bar

Ugglan Boule och Bar är ett riktigt trevligt ställe som erbjuder massor med underhållning. Förutom en riktigt kall och god öl så kan du även spela pingis, boule, biljard eller varför inte kasta lite pil. Har du och dina arbetskollegor alldeles för mycket överskottsenergi av att sitta framför datorn hela dagen är det här ett utmärkt sätt att bli av med det. Stället fungerar dessutom asbra inför den första dejten. Skulle det börja uppstå lite allt för lång pinsam tystnad är det bara att ställa er i kö till någon av aktiviteterna.

Lådan

Inte låter det kanske så lockande att gå till en restaurang vid namn Lådan, men låt inte namnet lura dig. Det här är nämligen inget mindre än bakfickan till Flippin burgers som det handlar om och du hittar den i en gammal byggnad (läs garage) på populära Luntmakargatan i Stockholm. Här finns det gott om långbord, vilket gör det till en utmärkt plats för just större sällskap a la arbetslaget. Naturligtvis skadar det inte heller att de erbjuder ett stort utbud av öl och härliga maträtter som passar de allra flesta smaker.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

splash